???کامل ترین بسته آموزشی راهنمای اخذ پذیرش در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا از معتبرترین دانشگاه های جهان با بورسیه تحصیلی به زبان فارسی
?این بسته آموزشی شامل تعداد زیادی فایل آموزشی در قالب PDF به زبان فارسی با حجم 170 مگابایت شامل موارد زیر است که پس از خرید اینترنتی شما، لینک دانلود آن برای شما ارسال (ایمیل و پیامک) می شود.
آدرس اینترنتی خرید:
1- آشنایی با ادامه تحصیل خارج از ایران
2- راهنمای بورس تحصیلی داخل و خارج از کشور
3- ترتیب زمانی کارها برای اخذ پذیرش
4- راهنمای اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر
5- مدارک مورد نیاز وابسته به نوع مقطع و رشته مورد نظر (مدرک زبان TOEFL یا IELTS، مدرک GRE، مدارک دانشگاهی مورد نیاز، ریز نمرات، رزومه تحصیلی، بیوگرافی، مقاله های علمی، توصیه نامه از اساتید، بیان اهداف)
6- معرفی آزمون های زبان و GRE
7- روش تهیه مدارک مورد نیاز و ترجمه به زبان انگلیسی
8- چند نمونه رزومه (برای آشنایی شما با رزومه نویسی)
9- راهنمای نوشتن توصیه نامه همراه با چندین نمونه
10- روش نوشتن بیان اهداف و نمونه های آماده آن برای الگو برداری
11- معرفی دانشگاه های معتبر و رتبه بندی آنها وابسته به رشته
12- معرفی کشورها و شهرهای دانشگاهی
13- روش مکاتبه با اساتید برای گرفتن پذیرش با کمک مالی (فاند تحصیلی)
14- زمان های مناسب برای ارسال رسمی درخواست به دانشگاه ها و چگونگی ارسال
15- روش واریز وجه درخواست پذیرش به دانشگاه
16- آشنایی با هزینه های زندگی در شهرهای مختلف
17- روش اخذ ویزا برای کشورهای مختلف و تهیه بلیط و نحوه خروج از کشور
آدرس اینترنتی خرید:
?http://fotonik.ir/index.php?option=com_rsform&formId=19
اپتیک شاخه ای از علم فیزیک است که به مطالعه رفتار و خواص نور مرئی، مادون قرمز و فرابنفش می پردازد و دربسیاری از علوم (ستاره شناسی، مهندسی، پزشکی، عکاسی و...) کاربرد دارد. لیزر نیز به دلیل خواص متمایزش نقش بسيار مهمي در افزايش توليدات صنعتي، گسترش ارتباطات و پيشرفت صنعت چاپ و پزشکی دارد. در رشته مهندسی اپتیک و لیزر دانشجویان با انواع لیزر و اپتیک و کاربردهای آنها، اسپکتروسکوپی لیزری(اندازه گیری طول موج و فرکانس)، فن آوری ساخت قطعات اپتیکی و...آشنا می شوند و قادر به طراحی و ساخت تجهیزات اپتیکی و لیزری مورد نیاز در زمینه های مختلف باشند.
پیشرفت روز افزون تکنولوژی و ساخت قطعات الکترونیکی کوچک و کوچکتر تا به آنجا ادامه یافته است که امروزه پیشبینی میشود که در چند سال آینده دیگر نتوان قطعاتی از این کوچکتر ساخت که قادر به عبور جریان الکتریسیته باشند به گونهای که در آنها عبور یک الکترون برابر خواهد بود با برقراری جریان و عدم عبور آن یعنی قطع جریان الکتریکی. این مساله باعث شده تحلیل مدارات دیگر از حوزه الکترونیک کلاسیک خارج شده و بررسی چنین سیستمی بر عهدهٔ مکانیک کوانتمی نهاده شود که دارای مشکلات خود میباشد. این امر باعث شده است تا دانشمندان به فکر جایگزینی برای الکترون بیافتند تا مشکلات الکترون را نداشته باشد و در اولین گزینهها فوتون یعنی کوانتای نور را جایگزینی مناسب یافتند.